• info@opdegrashoogte.nl
  • 006427 4835976 (Nieuw Zeeland)

Vakantie werk in Nieuw Zeeland

Ben je op zoek naar agrarisch vakantiewerk in Nieuw Zeeland? Ik kan je misschien verder helpen.

Omdat Opdegrashoogte.nl ook actief is in Nieuw Zeeland krijg ik steeds vaker de vraag van veehouders en loonwerkers of ik ook jongeren ken die graag een tijd in Nieuw Zeeland willen werken. Het word in Nieuw Zeeland steeds lastiger om bekwaam en gemotiveerd personeel te vinden.

Ben je op zoek naar werk, ben je net afgestudeerd, wil je graag reizen en geld verdienen, heb je ervaring met dieren, mechanisatie of ben een enthousiast iemand die graag veel wil leren, ben je op zoek naar een stage adres of wil je er gewoon even tussen uit? Stuur mij een bericht en hopelijk kan ik wat voor je betekenen.

Vooral in de periode van juli tot en met december is er heel veel vraag naar personeel in de melkveehouderij en van oktober tot en met april in het loonwerk.

Dit zijn ook (naar mijn mening) de leukste maanden van het jaar, het is druk, er gebeurt enorm veel op de bedrijven en je kan in alle soorten werkzaamheden meewerken. Dit maakt het werk afwisselend en interessant. Je leert van alles over een gras gebasseert management systeem. Je werkt met collega’s omdat de bedrijven over het algemeen groter zijn dan in Nederland en huisvesting word voor je geregeld.

Voor meer vragen stuur een berichtje naar info@opdegrashoogte.nl en ik zal proberen om iets voor je te vinden.

20170729_103613