• info@opdegrashoogte.nl
  • 0032478779705 (Belgie)

Jenquip grashoogtemeter EC10

De EC10 is de meeste luxe graslandhoogtemeter op de Nederlandse markt. Met de EC10 wordt een softwareprogramma geleverd waarin u door middel van een USB-kabel de gemeten gegevens kunt inlezen.

De EC10 is uitgerust met een computer, die automatisch de kilogrammen droge stof per hectare berekent. De metingen worden opgeslagen in de computer. Die kan van maximaal 99 percelen de metingen onthouden en bewaren. Dit geeft u de mogelijkheid om per perceel de grasgroei bij te houden en te uploaden naar het softwareprogramma. Er zijn verschillende formules in te voeren om afhankelijk van uw situatie zo precies mogelijk de grashoeveelheid te kunnen meten.

Het handvat is ergonomisch rond gevormd. Dit geeft niet alleen een goed houvast maar helpt ook voorkomen dat de hoogtemeter scheef op de grond geplaatst wordt (en gaat rollen). Na 29 metingen geeft het apparaat een dubbele pieptoon en bij meting 30 een lange pieptoon, om aan te geven dat u voldoende metingen heeft gedaan.

De EC10 is vervaardigd van hoogwaardige materialen, de computer is weerbestendig.
De EC10 is opklapbaar en de plaat kan losgeschroefd worden, zodat het apparaat makkelijk te vervoeren en op te bergen is.

Er wordt een softwareprogramma bij geleverd waarin de gemeten gegevens ingevoerd kunnen worden. Dit biedt de mogelijkheid om de grasgroei bij te houden.

€ 795,00 Prijs ex. btw en incl. verzendkosten EU